Erhan Emre

Başrol Oyuncusu Erhan Emre




Gerçek ismi:
- Namı: -
Doğum tarihi: 04.09.1978
Doğum yeri: Berlin, Almanya
Eğitimi: -
Diğer: -

Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir, (d. 8 Şubat 1970, Ankara); gazeteci, dizi yapımcısı

Ankara'da doğru. İlköğretimini Yükseliş Koleji'nde tamamladı. Lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde gördü. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Londra'ya British Council bursu ile gitti ve orada Multimedya üzerine eğitim gördü.

Meslek kariyerine ofis boy olarka başladı. 32. Gün isimli haber programında 8 yıl asistan olarak çalıştı. CnnTürk' ü kuran kadronun içerisinde yer aldı. CnnTürk'te 5N1K isimli güncel haber ve araştırmacılık programını Soner Yalçın ile birlikte hazırladı. Sunumunu kendisi üstlendi.

10 Dakika Filmi

10 Dakika Filmi



Avrupa En İyi Kısa Film ödülü alan "10 Dakika" adlı eser Bosna'da yaşanan trajediyi çok iyi gözler önüne sermekte...

Ölüm Çiçekleri Saraybosna Fragmanı

Ölüm Çiçekleri Saraybosna Fragmanı



SONER YALÇIN VE CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN YENİ DİZİ!

SONER YALÇIN VE CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN YENİ DİZİ!
Avrupa'nın göbeğinde 312 bin kişi öldü...35 bini çocuktu...50 bin kadına tecavüz edildi...2 milyon kişi evini terketti...18 bin kişi hala kayıp...Bosnalılar savaş sonrasında hep kelebekleri takip ettiler...Biliyorlardı ki; o kelebekler tek bir çiçeğin üzerine konuyordu...Ve o çiçek sadece Bosna'daki toplu mezarların üzerinde çıkıyordu...Bu çiçeklerin adına ÖLÜM ÇİÇEKLERİ deniyordu...Bosna'da Ölüm Çiçekleri sayesinde 300 toplu mezar bulundu...Bosna gerçeği ve Ölüm Çiçekleri ilk kez bir televizyon dizisine konu oluyor...Çok yakında Star'da...